Reelle kundebedømmelser – fra kunder til kunder
Showing english reviews from customers who have completed a transaction with SAM online stores Danmark
SAM online stores Danmark
Med online stores i Danmark, Holland, Belgien, Tyskland, Frankrig, Storbritanien, Østrig, Italien, Spanien og Irland, er vi en af de største producenter og sælger af præsentationsprodukter i Europa. 99% procent af hvad vi sælger er fremstillet i en af vores egne state-of-the-art produktionsfaciliteter. Vores egne mærker: sam creative, sam connect eller sam office, er blevet synonym for innovation og kvalitet til en god pris. Takket være vores moderne centrale distributionscenter, kan vi levere dine bestillinger hurtig til hele Vest Europa, hele året rundt. SAM online stores er producent, distributør og sælger; alles-i-1. Dette betyder, at vi har gode priser, korte leveringstider, produkter på mål og kunderservice fra eksperter. Vi mener, at dette er fordelene ved at købe direkte hos producenten!
Adresse:
Sidst opdateret:23.09.2024 kl. 16:44
Michael Ambros
eKomi CEO
Hvad er eKomi?
eKomi er en uafhængig servicetjeneste, der hjælper virksomheder med at indsamle reelle, erfaringsbaserede kundebedømmelser for butikker, produkter og tjenester. Denne værdifulde feedback øger gennemsigtigheden, og giver større sikkerhed for dig som forbruger.
mere »
eKomi niveauer
Vurdering mindre end 4.0 eller færre end 50 bedømmelser
Vurdering mellem 4.0 og 4.3
Vurdering mellem 4.4 og 4.7
Vurdering fra 4.8 og opad
Kundebedømmelse
I øvrigt levede min vare fuldt op til det lovede og forventede. Alt i alt en god oplevelse.